Округ №11 на Вінниччині. Перемогу спершу віддали кандидатові від "Батьківщини" Наталії Солейко. Проте після перерахунку голосів перемогу здобув само висуванець Олександр Домбровський.

Округ №14 у Вінницькій області. Спочатку перемогу отримав кандидат від "Батьківщини" Іван Мельничук. Проте згодом, за ініціативою само висуванця Віктора Жеребнюка, голоси перерахували. Відтак, останній здобув перемогу.

Округ №90 у Білій Церкві на Київщині більшість. За даними протоколів із мокрими печатками отримав кандидат від ВО "Свобода" Олександр Марченко, але окружком назвав переможцем самовисуванця Віталія Чудновського (наречений сестри голови Адміністрації президента Юлії Льовочкіної). Свободівець оскаржив це рішення у суді, суд не підтримав його і Марченко зараз чекає рішення на апеляцію.

Округ №94 у Обухові Київської області. Спочатку перемогу здобув кандидат від "Батьківщини" Віктор Романюк. Проте згодом Київський апеляційний адмінсуд скасував результати виборів на 28 дільницях, де лідирував Романюк. Таким чином, на першому місці в окрузі опинилася кандидат від Партії регіонів Тетяна Засуха, яка є дружиною екс-керівника області.

Округ №132 окрузі в Первомайську Миколаївської області. Тут йде боротьба між кандидатом від об’єднаної опозиції Аркадієм Корнацьким і кандидатом від Партії регіонів Віталієм Травянко, який є заступником голови Миколаївської облдержадміністрації.

Округ №197 у Черкаській області. Альтернативний підрахунок голосів показав перемогу кандидата "Батьківщини" Леоніда Даценка. Проте вранці 5 листопада на сайті ЦВК Губський значився як переможець.

Округ №211 у Києві. За перемогу змагались кандидат від "Батьківщини" Сергій Терьохін та "регіонал" Ігор Лисов. Спершу перемогу здобув Терьохін, однак апеляційний суд дозволив перерахувати голоси на понад 40 дільницях у окрузі.

Округ №216 у Києві. Першопочатково перемогу здобула кандидат від "Батьківщини" Ксенія Ляпіна, але самовисуванець Олександр Супруненко (брат зятя екс-мера Києва Леоніда Черновецького) домігся в апеляційному суді перерахунку голосів на 19 дільницях.

Округ №223 у Києві. Декілька днів боротьба точиться між кандидатом "Свободи" Юрієм Левченком та самовисуванцем Віктором Пилипишиним.