Про це у Facebook повідомив керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

За його словами, в районі Донецка протягом останньої доби терористи вели постійні обстріли позицій українських військ і чинили спроби штурму, змусивши підрозділи українських військ провести часткове перегрупування.

У районі Пісок тривали важкі бої з масовим застосуванням артилерії і бронетехніки. По трасі через н.п.Сніжне противник продовжує перекидати сили і засоби з південного напрямку в Куйбишівський район Донецька і в район Ясинуватої — Спартак. Протягом 21.01.2015 року противник істотно наростив боєздатність своїх тактичних груп, які знаходяться в цих районах,
— поінформував Тимчук.

Як зазначає керівник "ІС", після понесених втрат в районі Спартак - Путилівській розв'язці, бронегруппа російсько-терористичних військ відійшла і провела доукомплектування військовою технікою та особовим складом.

Зафіксовано прибуття в розпорядження цієї бронегрупи для доукомплектування 6-й танків і 4-х бойових броньованих машин (ББМ), — зауважив він.

Водночас, за словами Тимчука, в напрямі Старомихайлівка - Піски тактична група противника, під прикриттям масованого артилерійського вогню, намагається відтіснити українські підрозділи за Донецьку кільцеву дорогу, на рубіж Опитне - Водяне.

Як відомо, редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов повідомив, що донецький аеропорт розбитий вщент.