Про це повідомляє пресс-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Терористи й надалі проводять обстріли житлових кварталів та звинувачують у цьому українських військових. Також вони вербують до свого ополчення місцеве населення та організовують підготовку й формування нових загонів бойовиків,
— йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією пресс-центру, терористи продовжують проводити провокаційні акції, обстрілюють мирних мешканців, руйнують об’єкти інфраструктури.

Впродовж минулої доби бойовики мінували автомобільні та грунтові дороги по яким можуть пересуватися підрозділи сил АТО.

23.40 терористи обстріляли з кулемета машини Урал в районі населеного пункту Муратово, авто потрапило у засідку. Під час бою 1 військовослужбовець загинув і 3 було поранено.

0.10-0.20 – бойовики здійснили обстріл з АГС-17 та стрілецької зброї один з блок постів на Луганщині. У відповідь було відкрито вогонь з мінометів та стрілецької зброї. Під час бою в полон було взято одного бойовика. Втрат нема.

0.35 – 0.40 терористи обстріляли один з блокпостів у районі населеного пункту Металіст.

1.00 в ході проведення спеціальних дій в районі Сіверськ піхотинці вступили у вогневий контакт з бойовиками . В результаті бою знищено 2 мінометних розрахунки та зруйновані фортифікаційні споруди бойовиків. Під час протистояння було поранено 2 військовослужбовці, пошкоджено 1 танк.

21.05 -21.15. бойовики здійснили обстріл зі стрілецької зброї блокпосту в районі н.п. Соболівка. Втрат немає.

21.15 -21. 50 відбувся мінометний обстріл та обстріл зі стрілецької зброї (ПКМ, СВД) у напрямку населенного пункту Довжанський зі сторони села Бірюково. Поранено 7 військовослужбовців. З них 2 у важкому стані. 4 поранених належать ДПС.

До слова, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомляє про трьох загиблих та 20-х поранених бійців АТО протягом сьогоднішньої ночі в ході протистояння з терористами на Донбасі.