"24 литстопада агресивні молодики на вулиці Трьохсвятительській у Києві вчинили насильство щодо працівників СБУ, а також спричинили пошкодження деякої техніки та автомобіля. Серед молодиків інших був і один незалежний журналіст. (...) Представники профашистських організацій били руками ногами і палицями працівників СБУ", — йдеться у коментарі до відео.

Окрім того, у ГПУ стверджують, начебто 30-го листопада учасники мітингу на Майдані Незалежності не пішли на прохання комунальників звільнити площу, і "для забезпечення громадського порядку, було викоистано сили міліції".

Активісти стали поводитися агресивно, застосовувати насильство і гасла про повалення влади,
— додають у коментарі до відео.

Окрім того, у відео Пшонки згадали й про 1 грудня й події біля адміністрації Президента.

На Банковій були організовані масові заворушення, застосовано насильство до міліції, нищення майна, використано зброю і кийки. З'ясувалося, що молодики, які мали бронижилети і шоломи, організували заворушення, що мали спланований характер: міліцію били ланцюгами, ціпками, кийками, застосовували сльозогінний газ, заволоділи транспортним засобо, на якому й прибули до АП,
— йдеться у відео.

У ГПУ додали, що "радикали посягали на житя міліції, тоді як мвс намагалися припинити такі дії, у яких використали ножі, гумові палиці, а для приховування власних обличь використали маски, марлеві пов'язки і шоломи".

Відтак, "11 учасників подій затримали і координатора оголосили у міжнародний розшук".