"Сьогодні йде дуже напружена конкурентна боротьба на світових ринках, за ці ринки. Упевнений, що переважна більшість присутніх тут розуміє, що, тільки об'єднуючи зусилля, ми можемо бути конкурентоспроможними і виграти в цій досить жорсткій конкурентній боротьбі. При цьому у нас є всі підстави вважати, що ми можемо і повинні це зробити", — заявив Путін.

Читайте також: Візит Путіна — остання спроба залучити Україну до Митного союзу, — політолог

Більше того, він наголосив, що поточні економічні показники на пострадянському просторі кажуть самі за себе.

"У першому кварталі цього року у нас товарообіг з Україною впав на 17 з гаком відсотків. У країнах Митного союзу він в позаминулому році виріс на 34%, у минулому — ще на 11%, а в першому кварталі цього року у нас зростання склало вже 2—3%, незважаючи на спад у світовій економіці. У нас постійний підйом", — відзначає російський Президент.

На його думку, майбутнє економічних відносин Росії та України великою мірою залежить від того, "як ми домовимося про спільну роботу на абсолютно рівноправних, чесних, зрозумілих і прозорих умовах".

Нагадаємо, російський Президент Володимир Путін, після урочистих заходів з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі, приїхав на круглий стіл лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука.