"Для прийняття рішень і створення парламентської більшості необхідні 226 голосів. І, як я розумію, на сьогодні вони у нас є. Є навіть більше", - передає слова Володимира Олійника з інтерв'ю "Політарені" прес-служба Партії регіонів.

На думку нардепа, опозиціонери не зможуть не підтримувати ініціатив влади, якщо відповідних змін вимагатимуть від України в Європі.

"Правда, для внесення змін до Конституції будуть потрібні і голоси опозиції. Ми будемо пропонувати такі ініціативи, з якими вони не зможуть не погодитися. Наприклад, пропозиція про те, щоб забрати у Ради право затверджувати і призначати суддів. Навіть Європа вимагає внести корективи в нашу систему!", - наголосив регіонал.

Олійник додав, що його політична сила запропонує змінити принцип формування Вищої Ради Юстиції, щоб там не було прокурорів і міністрів.

"І нехай спробують не голосувати! Якщо не підтримають нас і не дадуть необхідних 300 голосів, то ми Європі прямо заявимо - подивіться на цих псевдодемократів", - обіцяє нардеп.

"Ми запропонуємо ті зміни, які не повинні викликати хвилювань в суспільстві. Чутки про нібито підготовлюваний закон щодо обрання президента в парламенті - нісенітниця, щоб налякати електорат. Ми запропонуємо опозиції речі, від яких просто не зможуть відмовитися, оскільки потім дуже важко буде пояснити своїм виборцям і демократичному світові, чому вони так вчинили", - підсумував Олійник.

Нагадаємо, як заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, через блокування опозицією трибуни Верховної Ради влада не має можливості вирішувати поточні проблеми. І додав, що і влада, і опозиція винні у тому, що "не виконують Конституції".