"У п'ятницю ми обговорювали відставку уряду на засіданні парламенту. Було запропоновано два альтернативні варіанти. І той варіант, який пропонувала опозиція, - це був дійсно початок передвиборчої кампанії Яценюка. Його цілі - залякати народ. Це і є політичний тероризм", - висловив свою думку Євген Мураєв в ефірі програми "Шустер Live".

На думку регіонала, займається Арсеній Яценюк ще й економічним тероризмом, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Він залякує людей, залякує інвесторів. Це вже економічний тероризм. Справді, яка людина буде вкладати інвестиції в країну, у якій постійно опозиція намагається змінити уряд, а друга частина опозиції закликає народ на барикади? Ну, назвіть мені хоч одного розумного банкіра, який інвестуватиме в країну, у якій великі ризики? Цього не може бути", - пояснив політик.

Мураєва обурює те, що опозиціонери вперто не хочуть помічати ефективної роботи влади.

"Зараз нашій країні, як ніколи потрібна єдність. І ми конструктивно відпрацювали весь пленарний тиждень, коли приймали разом законопроекти. Завдання опозиції зараз - разом із нами допомагати Уряду впроваджувати в життя реформи. Ніхто ж не сперечається, що необхідно реформувати Пенсійний фонд, ніхто не сперечається про те, що медицина давно потребує реформ. Тому що безкоштовна медицина – це міф. Необхідно вживати екстрені заходи. Але реформи роблять не за один день, не за 4 місяці, не за рік. Робляться якісь помилки, потрібно вносити корективи. І це треба робити в сесійній залі спільними зусиллями", - наголосив регіонал.

До слова, після невдалого голосування за відставку уряду Миколи Азарова в опозиції все-таки сподіваються добитись свого, посилаючись на неоднозначне ставлення до сьогоднішнього прем'єра навіть у Партії регіонів.