"Готується пакет документів про посилення відповідальності за напади на працівників міліції", - сказав регіонал Микола Джига.

Інший регіонал, Володимир Олійник переконаний, що опозиціонери навмисно роздмухують конфліктні ситуації і провокують простих громадян на протиправні дії.

"Зміна керівництва не вирішує проблеми, тому міністрові треба працювати. Потрібно негайно розпочати реформування міліції. За новими правилами має бути прийом до міліції на конкурсній основі. Але престижність треба підвищувати, в тому числі і заробітну плату", - вважає Олійник.

Регіонал вважає, що громадяни мають відповідати за штурм райвідділів.

"Потрібно карати жорстоко тих, хто чинить злочини в погонах, але і громадян треба притягувати, зокрема, за штурми", - вважає він.

А от свободівець Андрій Іллєнко вважає, що жорсткіші покарання людей можуть призвести до зворотного ефекту і протистояння лише посилиться.

"Співробітники міліції у своєму хамстві, українофобстві, неадекватності вже дійшли крайньої межі", - вважає він.

"Коли у райвідділах катують і вбивають людей, коли співробітники міліції займаються ґвалтуваннями, вбивствами, здирництвом, покриттям наркобізнесу, політичними репресіями, говорити, що треба збільшувати покарання за тілесні ушкодження працівникам міліції - це визнавати, що в українців є лють до тих людей, які з них знущаються", - додав Іллєнко.

До слова, лідер фракції УДАР Віталій Кличко переконаний, що бунт людей зупинить тільки повне оновлення правоохоронних органів.