"Субота, 9 ранку. Кабінет Андрія Кожем'якіна, який є членом робочоі групи з напрацювання "лікувального" закону і головою профільного комітету. З робочої групи підтяглися ще представники опозиціі - від УДАРу і від "Свободи". Регіоналів немає. Хоч Володимир Олійник вчора на ефірі на Інтері сказав, що зранку буде не робочому місті, в комітеті його немає. Взагалі, приміщення ВР пусте (питання: а як же робочий день, оголошений ПР замість 6 листопада?)", - написала Геращенко на Facebook.

Нардеп повідомила також про саботаж щодо організаційних моментів діяльності групи.

Головна новина: спікер Рибак і досі не підписав розпорядження про створення нашої робочої групи. Причина: комуністи не подали свого кандидата. Як представники опозиційних фракцій ми розцінюємо це як відвертий саботаж і спробу затягти процес, щоб зірвати вчасне прийняття необхідних для підписання Угоди законопроектів, - додала Геращенко.

За її словами, опозиція вимагає від Володимира Рибака вже сьогодні підписати відповідне розпорядження, а не відтягувати це на понеділок.

Геращенко сподівається, що 11 листопада група зосередиться уже на самому законопроекті, щодо якого у них вже є ідеї.

Читайте також: Опозиція та Регіони не дійшли згоди в "питанні Тимошенко"

Нагадаємо, для створення законопроекту щодо лікування Юлії Тимошенко у парламенті організували спеціальну робочу групу з представників фракцій.