Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Партія регіонів звертається до Генерального прокурора (Віктора Пшонки) невідкладно провести розслідування антиконституційних дій так званих народних рад, дати правову оцінку й залучити винних до відповідальності відповідно до законодавства України", — наголошується у повідомленні регіоналів.

Зокрема, ПР просить розслідувати захоплення обласних державних адміністрацій і легітимність передачі Народним радам відповідних регіонів всіх владних повноважень.

Також регіонали назвали антиконституційними рішення Народних рад деяких регіонів про заборону діяльності й символіки Комуністичної партії й ПР.

Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради визнали Народну Раду колегіальним органом, уповноваженим представляти інтереси українського народу. За це рішення проголосували 70 депутатів.

Народна рада Чернівецької області під час засідання більшістю голосів заборонила на території області діяльність Партії регіонів та Комуністичної партії, назвавши їх антинародними.

Раніше Івано-Франківська та Тернопільська облради заборонили на території області діяльність і використання символіки Партії регіонів і Комуністичної партії України.