Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

"У вівторок, 17 лютого, пізно ввечері слідчі ГПУ після тривалого допиту відпустили Олександра Єфремова. Він був звільнений за рішенням суду під заставу. У той же час, слідчі знову призначили йому допит на середу, 18 лютого на 11:00 в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури по вул. Борисоглібська, 18/17", — йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що за півгодини до допиту, о 10:30, Олександр Єфремов проведе брифінг для ЗМІ.

Водночас нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що одразу після внесення застави Єфремову було пред'явлено нове звинувачення, пов'язане з фінансування сепаратизму та тероризму.

Стаття фінансування сепаратизму та тероризму не передбачає заміну арешту на грошову заставу — найближчим часом Олександр Єфремов має опинитись в стінах Лук'янівського СІЗО,
— зазначив депутат.

Мосійчук пообіцяв влаштувати перевірку умов, у яких Єфремов буде утримуватися в СІЗО - щоб були такі, як у всіх.

Нагадаємо, заставу в розмірі 3,7 мільйона гривень внесли соратники за колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це заявив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Печерський райсуд Києва 16 лютого увечері обрав екс-керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартоюз альтернативою у вигляді виплати застави у 3,7 мільйона гривень. Джерело в Генеральній прокуратурі повідомило, що 18 лютого Єфремову буде висунута нова підозра у вчиненні кримінального злочину.

Раніше співробітники Генпрокуратури спільно з працівниками СБУ затримали колишнього голову Партії регіонів Олександра Єфремова.

Екс-голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов назвав свій арешт політичним переслідуванням з боку нової української влади.