Батько стрічки "13 друзів Оушена", а також виконавці головних ролей Ченнінг Татум і Джина Карано розповіли про картину "Нокаут". Для красуні Карано - це перша спроба в кіно. Жінка, яка є професійною спортсменкою-борцем, розповідає про акторський досвід.

“Я мала знайти та вдосконалити у собі акторську майстерність. Стівен підказував мені буквально на кожному кроці і чітко давав зрозуміти, що він хоче побачити та почути. Це мій перший фільм і, на мою думку, ми зробили все можливе. До того ж, Стівен вимагав від мене бути в чудовій фізичній формі. А в мене це краще виходить, ніж, наприклад, давати інтерв’ю”, - зізнається акторка, професійний борець Джина Карано.

У центрі сюжету картини таємний спецагент Меллорі Кейн, яку час до часу шеф міжнародної спецслужби Кеннет викликає для виконання секретних завдань. Але після провалу кількох операцій підряд жінка розуміє, що вона лише приманка у чужій грі. Відтепер її рідня у смертельній небезпеці і агенту доведеться проявити усі свої здібності, щоб сховатися від переслідування. Її нова місія захистити свою сім'ю та помститися за зраду.

Основною особливістю шпигунського трилера актор Ченнінг Татум вважає виконання головної ролі красивою жінкою.

"Ми всі звикли до бійок між хлопцями на екрані, телебаченні та в реальному житті. Проте бачити як дівчина, гарна дівчина, так легко справляється з чоловіками - це незвично та цікаво", - сказав актор Ченнінг Татум.

Ролі у новому екшені "Нокаут" також виконали Майкл Дуглас, Антоніо Бандерас, Майкл Фассбендер та Еван Макгрегор. В кінотеатрах України картина з'явиться на початку січня наступного року.