Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Зафіксовано відведення збройних формувань РФ від н.п. Широкіне в напрямку м. Новоазовськ. Разом з тим на раніше захоплених російськими військовими територіях та на блокпостах збільшується кількість бойовиків терористичної організації "ДНР".

Дивіться також: КАРТА СИТУАЦІЇ НА ДОНБАСІ. 12 ВЕРЕСНЯ [Інфографіка]

Поблизу н.п. Маркине офіцери ГРУ ЗС РФ в спеціальному таборі здійснюють підготовку терористів-розвідників. За оперативною інформацією поблизу н.п. Водіно (Ростовська обл.) на танкодромі ЗС РФ російськими військовими інструкторами проводиться підготовка екіпажів для танків, що були передані терористам.

У Ростовській області РФ військовими формуваннями ЗС РФ продовжуються заходи з інженерного облаштування вогневих позицій та командних пунктів. Також відбувається розгортання військових наметових містечок та пошук в прикордонних населених пунктах будівель для розміщення особового складу.

Тим часом Українські війська продовжують укріплювати свої позиції в зоні конфлікту на Донбасі. Російські Збройні сили і терористи не припиняють обстріли. За минулу добу втрат серед наших військових немає.