Своїм вчорашнім рішенням ВАСУ визнав недостовірними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах брата Віктора Балоги Павла та Олександра Домбровського. Суд скасував постанови ЦВК, які стосувались реєстрації вказаних нардепів і визнав відсутність у них статусу і повноважень народних депутатів України.

"Визнати відсутність у Домбровського Олександра Георгієвича, 1962 року народження, та Балоги Павла Івановича, 1977 року народження, статусу та повноважень народних депутатів України", - сказано в документі постанови.

Нагадаємо, вчора нардеп Віктор Балога повідомив, що Вищий адмінсуд скасував депутатські повноваження Павла Балоги та Олександра Домбровського.

За словами заступника голови ЦВК Андрія Магери, рішення ВАСУ про позбавлення депутатських мандатів Павла Балоги і Олександра Домбровського суперечить нормам законодавства.

За словами опозиціонера Анатолія Гриценка, Павла Балогу та Олександра Домбровського позбавили мандатів через те, що вони не дотримались обіцянок перед Партією регіонів.