"Він мені дуже сподобався, гадаю, що вона могла б і перемогти, у неї були великі шанси на це", – розповів співак каналу новин "24".

Пономарьов також наголосив, що кожного року рівень організації конкурсу змінюється.

"Були роки із більш сильними виконавцями, були із слабшими. Цьогоріч, якщо взяти загальний рівень цього конкурсу, мені здалося, він був не дуже високим", – гадає він.

Водночас, Пономарьов вважає, що найяскравішими були переможці.

Данія мені дуже сподобалася, вона заслужила на перемогу. Але, безперечно, й Злата чудово виступила, але Європа віддала більшість своїх голосів не нам,
– каже народний артист.

Також співак прокоментував свого роду конфуз під час "Євробачення", коли Україна та Росія, які зазвичай віддавали один одному високі бали, цього року "розщедрилися" на 4 (від України Росії) та 1 (від Росії Україні).

"Можливо, таким чином політика починає впливати на відносини між країнами. Хоча й справді, раніше давали більші бали", – додав він.

Нагадаємо, переможницею цьогорічного "Євробачення" стала виконавиця з Данії Еммелі де Форест з Данії. Злата Огневич посіла третю сходинку, пропустивши вперед Азербайджан.

До речі, Злата Огневич також прокоментувала один бал від Росії як оцінку її номеру: "Бог їм суддя! Вони зробили те, що вважали за потрібне".

На її думку, кожна людина, країна і артист чинить так, як вважає за потрібне.