Як повідомляє місцеве видання Политика, угоду підписали директор Федеральної служби з військово-технічного співробітництва РФ Олександр Фомін та міністр оборони Сербії Братислав Гашич.

Також сторони підписали ще 6 документів про міждержавну співпрацю, зокрема – угоду про захист секретної інформації та реадмісію (взаємні зобов'язання держав, які закріплюються в міжнародних угодах, про прийом назад на свою територію власних громадян, які незаконно прибули на територію однієї із договірних сторін або, прибувши законно, втратили підстави для легального перебування).

Під час свого візиту до Белграду Путін обговорив із президентом Сербії Томіславом Ніколічем співробітництво між країнами. Зокрема, президент РФ наголосив на перспективності російського ринку для сербських аграріїв: "Я думаю, у Сербії зараз є чудова нагода зайняти вигідну позицію на російському ринку".

Нагадаємо, раніше Президент Сербії Томіслав Ніколіч заявив, що його держава має намір продовжувати переговори щодо вступу до Євросоюзу, проте не стане вводити санкції проти Росії.