"Нарощування сил та засобів ураження бойовиків відбувається на напрямках с. Піски, міст Мар'їнка, Красногорівка та Авдіївка Донецької області", – сказав Лисенко.

Найбільш активними напрямами обстрілів позицій АТО залишаються Дебальцевський, Луганський та Донецький.

На дебальцевському напрямку біля с. Нікішине терористи двічі атакували та обстріляли з мінометів і стрілецької зброї взводний опорний пункт сил АТО. Всі напади бойовиків успішно відбито, терористи зазнали втрат. З артилерії та мінометів терористи обстріляли позиції сил АТО біля кургану Гостра могила та н.п. Орлово-Іванівка, Чорнухине, Міус, – повідомив Лисенко.

Читайте також: На Луганщині терористи намагаються захопити стратегічно важливу трасу

На донецькому напрямі, як він розповів, протягом доби бандити неодноразово обстрілювали з танків та мінометів донецький аеропорт та наші позиції в н.п. Піски. Також з артилерії та мінометів були обстріляні позиції сил АТО біля н.п. Майорське, Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Славне, Тарамчук.

Наші артилеристи завдали точкових ударів у відповідь. Зокрема, вчора в районі аеропорту артилерія сил АТО знешкодила одну з банд бойовиків. За оперативними даними, понад 20 терористів знищено, близько 30 отримали поранення, – сказав речник РНБО.