Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

За його словами, минулої ночі російські військові та терористи обстріляли позиції і блок-пости українських військ в районі населених пунктів Авдіївка, Золоте, Нікішине, Широкине, Лебединське.

В результаті вогню українських військ знищений 1 танк супротивника. В районі н.п. Дебальцево терористами обстріляний санітарний автомобіль українських військ, що мав відповідні позначення,
— написав Тимчук.

Як повідомив експерт, обстріли почалися ще ввечері 6 вересня.

"Зокрема, увечері 6 вересня були обстріляні позиції українських сил поблизу н.п. Станиця Луганська, Донецьке, Золоте, Дебальцеве. З мінометів було обстріляно аеропорт в Донецьку. Також російськими військами і терористами із застосуванням ствольної і реактивної артилерії обстріляний Маріуполь", — зазначив експерт.

Нагадаємо, соціальна група "Груз-200", створена близько тижня тому у соціальній мережі Facebook, підтверджує загибель у війні на Донбасі понад 2,5 тисяч кадрових військовослужбовців Російської Федерації.