Про це представники Росспоживнагляду сказали після зустрічі з керівництвом державної інспекції України з питань захисту прав споживачів.

Читайте також: Roshen боїться не Росію, а податківців, - Порошенко

"В рамках досягнутих домовленостей Держспоживінспекцією Росії будуть вжиті заходи приведення нормативної документації у відповідність з сучасними вимогами, забезпеченню лабораторного контролю кожної партії в акредитованих лабораторіях, що дозволить розпочати процедуру поетапного відновлення постачань продукції фабрик кондитерської корпорації Roshen на російський ринок", - сказали у Росспоживнагляді.

У відомстві також відзначили, що українській компанії допомагатимуть російські консультанти забезпечувати якість продукції.

"Досягнута домовленість про проведення спільних консультацій з питань забезпечення якості та безпеки продукції українських виробників з виїздом російських експертів на Україну", - заявили в Росспоживнагляді.

Читайте також: Через втрату російського ринку Roshen звільняє працівників

Нагадаємо, у Росспоживнагляду виникли претензії щодо якості кондитерської продукції Roshen. За висновками інспекції Росспоживнагляду, кондитерська продукція корпорації Roshen не відповідала вимогам безпеки і якості.