Про це повідомив журналіст Сергій Щербина.

За його словами, Коломойський наполягає, що Лазорко — законний глава "Укртранснафти". В будівлі барикадується охорона Хомутинника з автоматами.


Фото Сергія Щербини

Як стверджує журналіст, у ресторані, який розташований поруч, є "чорний хід" в офіс державної компанії.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс "Укртранснафти" у Києві. На місце зіткнення виїхав міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

У захоплений будинок держкомпанії "Укртранснафта" захищати інтереси Коломойського приїхали депутат Віталій Хомутиннік та заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан.

Ранішенаглядова рада ПАТ "Укртранснафта" відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління з 19 березня.Юрій Мірошник тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління "Укртранснафти" з 19 березня 2015 року до 10 серпня 2015 року.

Крім того, 19 березняпарламент ухвалив за основу і в цілому проект закону "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством). Цим документом депутати остаточно позбавили Коломойського контролю над "Укранафтою".