"Потім мені вдалося кілька хвилин поговорити зі слідчим, який повідомив мені, що його повезуть в ізолятор СБУ", – каже Розинська.

Проте, як розповіла телеведуча, коли вона прибула до цього ізолятору їй повідомили, що Миколу Мельниченка туди не привозили. Вона додала, що немає слідів майора і в Шевченківському райсуді Києві, куди екс-майора могли доправити для обрання запобіжного заходу.

Більше того, Розинська каже, що зник телефонний зв’язок і з адвокатом Мельниченка Миколою Неділько, а останнє, що той повідомив, – те, що Мельниченка посадили до іншого автомобілю і мали відвести до СІЗО СБУ.

Я знаю, що в Україні дуже багато людей, які зацікавлені в його фізичній ліквідації. Тому я, як дружина, яка його любить, дуже переживаю за його життя та здоров’я,
– додала Розинська.

Окрім того, вона розповіла, що Мельниченко загалом був морально готовий, що в Україні його можуть затримати, а прибув він сюди, за її словами, для того, щоб повідомити важливу інформацію, але наголосила, що час для свого повернення він обирав не з огляду на те, що в Україні вибори.

Нагадаємо, раніше прес-секретар СБУ Марина Остапенко повідомила, що оголошеного у міжнародний розшук майора Миколу Мельниченка затримали в Борисполі.