"Раніше не планувала балотуватися до Верховної Ради, проте мені не байдужа доля нашої країни, і я прагну щоб вона стала авторитетом для інших держав. На одному з ефірів я зустрілася з Олегом Ляшком, і Олег Валерійович запропонував мені балотуватися до парламенту від Радикальної Партії", — згадує Наталя Розинська.

"Це для мене надзвичайна радість, тому я не роздумуючи погодилась на цю пропозицію. Я йтиму по Шевченківському округу столиці. Саме у тому районі, де жорстоко вбили студента Індила. Саме у тому районі, де найчесніший прес-секретар України – Поліщук, відверто збрехав про те, що хлопець впав з висоти. Тому моя місія — відновити справедливість. І я вимагатиму, щоб Поліщук вибачився перед українцями, на яких звів наклеп. Тому для мене є привабливою ідея Олега Ляшка, якого я вважаю найчеснішим і найвідданішим народу України, воістину народним депутатом. Я буду йти з ним плече в плече, нога в ногу. І я вірю в те, що він зможе привести до Верховної Ради чесних молодих людей, таких, як він сам", — сказала відома телеведуча.

При цьому вона зазначила, що ідея народного депутата Олега Ляшка створити свою політичну силу, і приводити до влади відповідальних і чесних людей, для неї є близькою.

Нагадаємо, в інтернет потрапило відео з ведучою Першого національного Наталією Розинською, яка відверто відмовлялась виконати вимоги працівника ДАІ. Пізніше її побили у під'їзді власного будинку. Голосіївський райсуд Києва визнав телеведучу Наталю Розинську винною за двома статтями обвинувачення щодо інциденту з ДАІшниками.