Офіцер ФСБ, який став бійцем "Правого сектора"

Боєць каже, що в минулому займався охороною державного кордону Росії, боротьбою з екстремізмом і тероризмом республіки Дагестан. А в Приморському краї займався контролем морських біологічних ресурсів.

Служив у ФСБ з 2005-го по 2010 рік, а потім три роки в Дагестані, і рік — у Приморському краї. Каже, що людей свідомих в Росії вистачає. Народився він у Владивостоці.

Багато свідомих людей йде працювати в систему, щоб якось її міняти, коли настане ситуація революційного характеру,
— говорить Ілля Богданов.

"Я за будь-які варіанти проведення революції, лиш би скинути антинародний режим", — наголосив боєць.

Читайте також: Інформаційні війни: яку зброю використовують "підривники новин"

Він додав, що справи Росії його зараз вже особливо не цікавить, тому що він вірить в Україну, і тут її потрібно вже будувати та захищати від "євразійської орди".

Революція в Росії

Я вважаю себе "руським". А ті громадяни — вони росіяни, у них в голові "каша радянська",
— каже екс-ФСБшник.

Богданов зазначив, що Путін дозволяє людям бадьоритись гаслами за кордонами Росії – в Україні, й тому революційний клас РФ їде вбивати українців. Адже їм це дозволили.

Росіяни легко керовані, не хочуть розвиватись і будувати щось нове. А "русские" хочуть створити нову Київську Русь – Україну. В Росії вже давно такого нема,
— наголосив він.

Боєць каже, що якщо віддати землі на сході України — Путін на тому не зупиниться. Й додав, що ситуація до Криму вже була революційно небезпечною.

В Росії середнім бізнесом не вигідно взагалі займатись. Це деградуюча територія – там немає ніякого розвитку,
— розповідає хлопець.

Система боялась революцій, і от весь революційний клас поїхав воювати на Україну.

"Мені погрожують, кажуть що знайдуть моїх рідних. А якщо повернусь в Росію – мене там чекає знущання і довічний термін", — говорить Ілля.

Він сказав, що бачить себе патріотом України, буде тут одружуватись, народжувати дітей, а в Росію повертатись не збирається.