Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Більше 100 громадянам Російської Федерації, які підтримали рішення Президента РФ В. Путіна щодо військової анексії АР Крим, заборонений в’їзд на територію України. Про це Служба безпеки України повідомила мені у відповідь на моє звернення щодо заборони в’їзду на територію України керівництву Російської Федерації та депутатам Ради Федерації РФ, які голосували за введення військ в Україну", — зазначив Бригинець.

Серед тих, кому заборонений в’їзд в Україну: помічник В.Путіна С.Глазьєв, віце-спікер Держдуми РФ В. Жириновський, член комітету Держдуми РФ з питань оборони та довірена особа Президента РФ В.Водолацький та інші високопосадовці РФ, які причетні до його ухвалення.

За словами СБУ, прийняти рішення про заборону в’їзду в Україну Президенту РФ В.Путіну та всім депутатам Ради Федерації на даний час вважається передчасним, оскільки воно потребує додаткового опрацювання, у тому числі на засіданні РНБО, МЗС та Парламенту України.

До слова, Служба безпеки України на пункті пропуску "Чонгар" на Херсонщині затримала озброєного російського військового.