Як повідомляють “РИА Новости”, це попередні дані, що надійшли після обробки даних 28 із 32-х територіальних комісій.

Малихін заявив, що більш точних даних в ЦВК чекають до 12:00 після отримання відомостей з проблемних територіальних виборчих округів, а також даних про результати голосування жителів регіону в Москві.

На сьогоднішній ранок опрацьовано 28 територіальних комісій. Очікуємо дані з територіальних комісій із складних районів, там, де хлопці потрапляють під вплив Національної гвардії. За попережніми даними, за державну самостійність Луганській народної республіки проголосували 94-98% виборців,
- сказав Малихін.

Як відомо, донецькі сепаратисти заявили, що на "референдумі" в Донецькій області за самостійність регіону проголосували 89,07% виборців при явці 74,87%.

Самопроголошений голова ЦВК так званої ДНР Роман Лягін сказав, що “попередні результати голосування на референдумі про статус Донецькій області, озвучені раніше, не відрізнятимуться від офіційних результатів”.

Зауважимо, соціологи стверджують, що більшість мешканців Луганської та Донецької областей проігнорували псевдореферендум сепаратистів, відтак, не підтримали бойовиків.