Для тутешньої прем'єри красуня обрала прекрасну асиметричну чорно-білу сукню доповнивши її вишуканим клатчем та босоніжками. Картина розповідає про письменницю сентиментальних підліткових романів. Жінка, яка переживає розлучення пристрастившись до алкоголю застрягла в минулому, її поведінка нахабна і безвідповідальна. Вирішивши кардинально змінити своє життя вона вирушає у рідне містечко, з безглуздою метою - повернути шкільну любов.

Стрічка, як і виконавиця Шарліз Терон уже отримали позитивні відгуки експертів. Знаменитість за участь у цьому проекті претендує на "Золотий глобус" у номінації "краща акторка комедійного або музичного фільму".

"Знімаючи фільм ти ніколи не можеш знати як на нього відреагують. Коли я погоджувалась на цю картину, хоч мені і дуже сподобався сценарій, все ж була думка: "а її сприймуть?". Однак я пишаюся участю у цій стрічці, а номінація для мене наче вишенька на тістечку", - каже акторка Шарліз Терон.

Самостійно оцінити акторський талант Шарліз Терон в трагікомедії "Бідна багата дівчина", українські глядачі зможуть з 19 січня наступного року.