Як йдеться на сайті "Карпат", клуб та бразильський футболіст Жоао Діого Дженнінгс за взаємною згодою припинили співпрацю. Нападник повернувся у бразильський "Фігейренсе", звідки його й орендували влітку 2019 року. За пів року в "Карпатах" гравець провів 12 поєдинків у Прем’єр-лізі.

До слова: "Карпати" погодилися на створення народної команди у Львові

Ще одним футболістом, який покинув "Карпати", став 19-річний воротар Андрій Артим. Він до кінця чемпіонату виступатиме за "Агробізнес". Волочиський клуб орендував вихованця "зелено-білих", який зіграв в УПЛ у трьох поєдинках, пропустивши при цьому 7 голів. Варто відзначити, що очолює одного з претендентів на перемогу у Першій лізі Олександр Чижевський, який ще цього сезону очолював "Карпати".

Хто ще покинув "Карпати" взимку 2020 року

  • "Карпати" вже покинуло 12 гравців. Клуб продав Олексія Гуцуляка в "Десну", а Франціско Ді Франко – в "Дніпро-1". Андрій Бусько перебрався у ПФК "Львів" (сторони не розголошують деталей угоди). Решта футболістів покинули команду як вільні агенти. Серед них голкіпер Роман Підківка, захисники Олександр Кучер, Сергій Вакуленко та Олексій Ковтун, півзахисники Назар Вербний, а також два нападники – Крістіан Понде та Мелвін Лоренцен.
  • Натомість "Карпати" підписали лише чотирьох гравців. Це воротар Антон Каніболоцький (контракт до кінця сезону), захисник Андро Гіоргадзе (піврічний контракт з опцією продовження), півзахисник Олексій Хахльов (контракт на 2,5 роки) та орендували нападника Матара Діейє.
  • Варто відзначити, що на перегляді в "Карпат" перебувають також Геннадій Пасіч, Володимир Аржанов та Володимир Танчик. Але інформації про підписання угод з ними поки немає.