Зокрема, під час сьогоднішнього засідання суду співробітник Департаменту кадрового забезпечення МВС України Володимир Яценко, який займався нарахуванням пенсії Приступлюку, заявив, що не бачить в цьому якихось порушень чинного законодавства, та не отримував від будь-кого вказівок щодо нарахування пенсії водієві екс-міністра.

У свою чергу, інший свідок — головний спеціаліст відділу контролю призначення і виплати пенсій Управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та інших категорій громадян Пенсійного фонду України в Києві Олена Нещеретна також зауважила суду, що не отримувала вказівок від будь-кого щодо нарахування водієві Луценка пенсії.

"Це звичайний пакет документів, які надходять до нас. Згідно із законом про нарахування пенсій всі документи були в порядку", — зазначила вона.

На уточнююче запитання з боку Луценка, чи вплинула відсутність довідки про зарахування стажу на призначення пенсії Приступлюку, свідок відповіла, що не вплинула, оскільки пенсія була нарахована йому згідно з поданими документами і вона вважає, що її дії відповідали чинному законодавству.

На даний моменту у засіданні оголосили перерву до ранку середи, 23 листопада.

На сьогоднішній день у судовому засіданні у справі Луценка допитано 41 свідка із 148.