“Триває посилення тактичних груп на південь від Донецька. Постачання з РФ, переважно, йде через н.п.Сніжне і Амвросіївка (до 2-3 конвоїв постачання щодоби)”, - написав координатор групи Дмитро Тимчук у Facebook.

Крім того, на території між Оленівкою і Тельмановим продовжується як концентрація бойових підрозділів, так і накопичення запасів матеріально-технічного майна (паливо, боєприпаси та інші ресурси).

В районі н.п.Новоазовськ противник обладнує укріпрайон, прикритий з повітря. На Маріупольському напрямку закінчено формування другої батальйонно-тактичної групи (БТГ) північніше Комінтернового,
- зазначив Тимчук.

У районі на схід від Чорнухиного (лівий фланг Дебальцівського плацдарму) розгорнута нова артилерійська група. До Станиці Луганської також підтягується артилерія. Північніше цього району перекидається бронетехніка (протягом доби зафіксовано переміщення до 20 одиниць, включаючи танки).

Нагадаємо, вчора у зоні АТО загинули троє військовослужбовців, ще двоє отримали поранення. Протягом останньої доби російсько-терористичні війська більше 30 разів обстріляли позиції сил АТО.