“Щойно говорив з командиром батальйону "Азов" Андрієм Білецьким. Розвідувально-диверсійна група "Азова" під керівництвом "Боцмана" годину тому підірвала на фугасі танк російських терористів під Новоазовськом. Горів танк на відмінно!”, - написав у Facebook Антон Геращенко.

За його словами, серед бійців "Азова" внаслідок боїв є один легко поранений.

Прес-служба Нацгвардії повідомляє, що було підбито ще два танки терористів.

Під час спроби прориву колони техніки бойовиків в районі населених пунктів Щербак-Маркіно Донецької області спільними зусиллями військовослужбовців Нацгвардії, добровольчих батальйонів та Державної Прикордонної Служби було підбито та виведено зі строю два танки терористів, чим призупинило просування колони в напрямку Новоазовська,
- йдеться в повідомленні.

Крім того, батальйон “Азов” захопив у полон двох російських солдатів.

“Головне, Путін почав війну. На Маріуполь йде 98 бригада ВДВ Росії. Захоплено двоє полонених. Вони були впевнені що проводяться навчання і дуже здивовані, що починають Третю Світову. Техніки з Києва, як і раніше, немає”, - написав у соцмережі боєць "Азова" Захар Лаврентьєв ("Боцман").

Нагадаємо, вранці 25 серпня колона російських військ увійшла на територію України, почала обстрілювати Новоазовськ і рушила на Маріуполь.

Командир батальйону “Донбас” Семен Семенченко повідомив, що вторгнення з Росії в районі Новоазовська є немасштабним, і цей район уже блокують сили АТО. Пізніше колона російської військової техніки, яка спробувала зробити прорив з території Росії в районі Новоазовська, була розчленована: частину знищили українські військові, а частина продовжила рух углиб території України.

За словами радника глави МВС Зоряна Шкіряка, прикордонники разом із бійцями ЗСУ та Нацгвардії зупинили колону російських військових, яка спробувала прорватися в районі Новоазовська. Траса Новоазовськ – Маріуполь перебуває під контролем сил АТО.