"Українські десантники виявили героїзм і відбили потужну атаку, в результаті чого 7 бойовиків були знищені, більше десятка — поранені'', — уточнив Лисенко у коментарі ''Інтерфакс-Україна''.

За його словами, серед українських військовослужбовців втрат немає, а обидва термінали аеропорту — під контролем сил АТО.

Водночас, речник додав, що всю інформацію про дії в зоні АТО уповноважений надавати тільки Інфоцентр РНБО.

''Ми закликаємо колишніх бійців і командирів добровольчих підрозділів не піддаватися на провокації і не поширювати неперевірену інформацію, яку передають ЗМІ бойовиків, і бути коректнішими у своїх висловлюваннях. Ще раз акцентуємо увагу, що нинішня спроба захоплення аеропорту знову провалилася і українські бійці показали себе з кращого боку", — додав Лисенко.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що у Донецьку терористи захопили два термінали аеропорту. Принаймі про це сказав комбат "Донбасу" Семен Семенченко: "Там стрілянина із усього, з чого тільки можна. Там і танки, і стрілецька зброя. Я так розумію, що на усі наші мирні ініціативи і перемир’я людям наплювати. Те ж стосується полонених".