Про це повідомляє прес-центр АТО.

Незважаючи на режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали блокпости та опорні пункти в районах населених пунктів Нижньотепле, Щастя, Станично-Луганське, що в Луганській області. А також Трудовське, Гранітне, Красногорівка, Славне, Новий Світ, Новоселівка, аеропорт “Донецьк”, Нижня Кринка, Авдіївка, Новомихайлівка в Донецькій області,
- йдеться в повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що вогнем у відповідь силами АТО знищено до 20 терористів, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 “Град” та 4 міномети.

Читайте також: Російсько-терористичні війська накопичуються у приморському напрямку

З метою недопущення проникнення незаконних збройних формувань на територію України виконуються заходи з інженерного обладнання державного кордону України.

У Маріуполі ситуація залишається стабільною, місто перебуває під контролем сил АТО.

Як відомо, з від початку "перемир'я", яке встановили 5 вересня "мінським протоколом", загинуло 19 українських військовослужбовців.

Президент України Петро Порошенко 18 вересня заявив, що з початку режиму припинення вогню загинули 17 українських військовослужбовців. Учора ж в РНБО зазначили, що за останню добу в зоні АТО загинули двоє українських військових, трьох бійців поранено.