​"Знищено велику кількість техніки та живої сили терористів. В лавах терористів — паніка та хаос. Знову спостерігаються масові випадки дезертирства. Як стало відомо з достовірних джерел, керівник бандитського угрупування "Стрілок" поставив ультиматум керівництву східної держави — якщо не буде надана допомога, то він вимушений буде відступити від міста Антрацит. А також погрожує своїм замовникам втечею з України", — повідомили у прес-центрі АТО.

Окрім того, у штабі АТО додають, що за даними розвідки, керівництво сусідньої держави дало вказівки спецпідрозділам ФСБ про знищення керівників терористичних "ЛНР" та "ДНР".

У терористів є лише один вихід аби врятувати своє життя — здатись, та постати перед судом за свої злочини,
— додають у прес-центрі.

Водночас, продовжились обстріли позицій сил АТО. З мінометів та гармат обстріляли 4 позиції поблизу населених пунктів Макарове, Нижня Вільхова, Городище, Мар’їнка. Трудівське. Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території РФ в районі населених пунктів Іл’їнка, Міусинськ, Петрівське.

Тим часом радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про знищення силами АТО під Горлівкою колони важкої техніки та значної кількості живої сили терористів.