"Про те, що цивільний позов подано, я дізнався від Марії, вона мені говорила. Але всіх документів у цій справі я ще не одержав. Вона зараз перебуває за межами Луганська. Була домовленість, що як тільки прийдуть документи, вона мене повідомить. Поки що жодних повідомлень не було", — повідомив адвокат Коршунової Ігор Зазимкін.

Також він повідомив, що 24 квітня відбудеться засідання Апеляційного суду у кримінальній справі Романа Ландіка, якого судом першої інстанції було визнано винним у побитті 20-річної моделі М.Коршунової.

Ініціатором звернення до суду з вимогою повернути матеріальну компенсацію у розмірі 320 тисяч гривень, яку Коршунова одержала за мирову угоду між ними, стала мати Ландіка, повідомляла раніше газета "Сегодня".

Як відомо, 4 липня 2011 року вночі в ресторані "Баккара" в Луганську депутат Луганської міськради Роман Ландік побив Марію Коршунову.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Романа Ландіка за частиною 3 статті 296 — хуліганство Кримінального кодексу України. Його оголосили в розшук і затримали в Краснодарі у Росії.

21 вересня Романа Ландіка екстрадіювали з Росії до України для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня — етапували до Луганська. 26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Романа Ландіка під вартою до виголошення вироку. 31 жовтня стало відомо про те, що Роман Ландік і Марія Коршунова підписали мирний договір.

Протягом судового процесу Ландік кілька разів зривав судові засідання.