Міська міліція Одеси порушила стосовно Кравця кримінальну справу, за статтею крадіжка в особливо великих розмірах або вчинена групою осіб.

Зауважимо, що Дмитра Кравця вже заарештував Малиновський районний суд.

Як повідомляють деякі ЗМІ, син нардепа займався викраденням дорогих автомобілів.

У 2009 року Дмитро Кравець збив на смерть 27-річного чоловіка, його 27-річну супутниця залишилася інвалідом. Але у 2011 року Київський райсуд Одеси амністував його.

І це незважаючи на те, що Кравець молодший неодноразово конфліктував із законом, за даними адвоката постраждалих, він фігурував у 16 кримінальних справах. За рік до аварії його вже амністували за заволодіння автомобілем шляхом насильства.

А от батька підозрюваного кілька разів обирали депутатом Одеської міськради. Кравець старший був секретарем фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, а в 2010 році став депутатом Одеської облради від Партії регіонів.

До слова, нещодавно трапилося ДТП у якому звинувачували нардепа від Партії регіонів Антона Яценка. Проте сам депутат зізнався, що авто належить його сестрі, а за кермом був водій. За попередніми даними, аварію спричинив випивший водій іншої машини, який у результаті зіткнення загинув.