Чудово у Сінгапурі поєднуються і різноманітні архітектурні епохи.

Стара частина міста - це шматочок вікторіанської Англії, зовсім поруч фантастичні сучасні вежі і мости.

Ще в іншій частині міста - китайський квартал. А на півночі - "арабська вулиця".

Туристичні об’єкти:
Оглядове колесо – $25
Риба-лев Мерліон – безкоштовно
Фонтан Багатства – безкоштовно

Подейкують, що Сінгапур спланували за всіма канонами вчення фен-шуй, саме тому місто процвітає, а його мешканці завжди успішні в справах і почуваються комфортно.

Перлиною Сінгапура вважають курортний острів Сентоса. Тут є все для якісного відпочинку - три кілометри пляжів з білим піском, парки розваг, романтичне нічне життя, історичні пам'ятки. Як ось Мерліон - 45-метрова кам'яна вежа у вигляді риби-лева. Сінгапурці вважають це диво-створіння талісманом своєї країни.

Екскурсії у Сінгапурі:
Тур у китайський квартал – $55
Тур на древньому човні - $40
Тур на острів Сентоса - $50

Аби краще роздивитися красу азійської країни, радимо забратися на оглядове колесо. Воно, до речі, найбільше у світі, 165 метрів. І навіть тут не обійшлося без фен-шую. Спершу колесо оберталося проти годинникової стрілки, однак згодом його рух змінили у протилежну сторону. Вартість квитка на атракціон 25 доларів.

Знайомство з тваринним світом Сінгапуру найкраще починати з Парку птахів Джуронг. 9000 пернатих всіляких розмірів та кольору не залишать Вас байдужими. До того ж птахи тут талановиті. Для відвідувачів вони залюбки виконають різноманітні циркові номери. Аби подивитися на пташине царство, готуйте 15 доларів.

Природні парки:
Парк птахів Джуронг - $15
Ботанічний сад - $5
Зоопарк – $15

Має Сінгапур чим потішити і шопоманів. У торговому центрі Сантек-сіті Вам відкриють двері сотні магазинів відомих брендів, а ще виставки та колекції світових марок. Щопінг-тур не для Вашого гаманця? Тоді спробуйте покращити свої фінансові справи біля фонтану Багатства. Місцеві вірять, якщо занурити одну руку у воду і обійти фонтан тричі, то уже найближчим часом Ви розбагатієте.

Вартість мандрівки:
Авіапереліт – $1100
Проживання – $100-300
Харчування – $10-30

Не бракує у Сінгапурі і водних розваг. Ми ж виділимо дві найоригінальніші: кейбл скіїнг та серфінг на штучно створених хвилях. У першому атракціоні Ви стаєте на водні лижі і чіпляєтеся за спеціальний канат, який і тягне Вас. Другий - дозволяє кататися на дошці, не виходячи у море.