Він сказав, що озвучив Януковичу вимоги Євромайдану. "Я йому повідомив, що одна з вимог для вирішення проблем – позачергові президентські вибори. Я озвучив це Януковичу. Такій пропозиції він не зрадів… Також я чітко йому окреслив, що ціна питання – відставка уряду та президента. Янукович зробив вигляд, що пропустив це повз вуха", - повідомив Кличко.

“Він у курсі усіх справ… Він стурбований. Під час зустрічі йому постійно давали якісь папірці. Я думаю, що так він слідкує за подіями, що відбуваються”, - зауважив депутат.

Опозиціонер заявив Януковичу, що "потрібне термінове втручання, оскільки ситуація - на межі громадянської війни”.

"Я не виключаю ймовірності громадянської війни. Але ми використовуємо будь-які можливості, щоб виключити кровопролиття", - заявив Кличко.

За його словами, переговори, які мають відбутися 20 січня, стосуватимуться відставки уряду і президента, перевиборів, а також "відкликання усіх законів, які були ухвалені 16 січня".

Лідер УДАРу Віталій Кличко, який повернувся із вулиці Грушевського, заявив, що йде до Президента Януковича і особисто проситиме припинити протистояння міліції проти народу. Під час зустрічі гарант пообіцяв, що завтра буде створена комісіяз врегулювання політичної кризи.