Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"Генеральна прокуратура України прийняла рішення про завершення досудового слідства у кримінальному провадженні за підозрою Власенка у здійсненні насильницьких дій стосовно колишньої дружини Наталії Окунської" , - повідомили у Генпрокуратурі.

Читайте також: Сьогодні не заарештували - завтра заарештують, - Власенко

Як повідомили у відомстві, всі необхідні слідчі дії виконані. Слідству бракувало для завершення розслідування свідчень самого Власенка, які зараз вже отримані.

"Про прийняте рішення Власенко і його адвокат проінформовані сьогодні у присутності понятих", - запевнили у Генпрокуратурі.

Власенко і його адвокати мають право знайомитися з матеріалами кримінального провадження, які налічують 11 томів.

Нагадаємо, вчора, 11 листопада, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитували Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Власенко відмовлявся давати свідчення, мотивуючи це потребою на особисте спілкування з своїм адвокатом. Але згодом допит таки відбувся. Після цього Сергія Власенка таки відпустили.

Сьогодні, 12 листопада, суд мав розглянути міру запобіжного заходу Власенку. Печерський районний суд частково задовольнив прохання держобвинувачення і обрав для Сергія Власенка запобіжний захід у вигляді грошової застави.