В той час Стів Джобс працював у компанії Atari. Записка займає чотири листи. У ній майбутній гендиректор Apple описує поліпшення, які, на його думку, можна було б внести в гру World Cup Football, яка призначалася для ігрових автоматів.

Частина документа набрана на машинці, а частина — написана від руки. Деякі сторінки мають на собі відбитки печатки Стіва Джобса, яка була оформлена на компанію All-One Farm Design. В якості адреси компанії вказана адреса гаража батьків Джобса в Пало-Альто, а нижню частину займає буддистська мантра.

Записку оцінюють в 10–15 тисяч доларів. Торги відбудуться 15 червня. Цінність записки полягає в тому, що вона — найбільш ранній документ за авторством Стіва Джобса. Пізніші документи відносяться вже до "епохи Apple", яка почалася в 1976 році.

У Atari Джобс почав працювати приблизно в 1974 році і пропрацював там до заснування Apple Computer. У компанії він обіймав посаду техніка. У 1974 році Джобс зробив в роботі семимісячну перерву, щоб здійснити подорож до Індії.

Як відомо, Стів Джобс помер 5 жовтня після тривалої хвороби.