Смерть Чечетова

На утоптаному ґрунті – лише дві гвоздики. На цьому місці близько другої ночі знайшли тіло екс-регіонала Михайла. Чечетов вистрибнув з 17 поверху. Міліція відкрила кримінальне провадження

У помешканні Чечетова – працюють правоохоронці, повідомила вахтерка в його під'їзді. Жінка ховається від камер і журналістів, усередину – не пускає. Цієї ночі дружина загиблого побачила лише його взуття та відчинене вікно на другому поверсі їхньої квартири, як вона потім пояснила міліції.

Крім того, Чечетов залишив передсмертну записку. У ній попросив пробачення у всіх, хто йому допомагав, подякував за підтримку і написав, що жити так далі більше не може. Сусіди від новини ще оговтуються.

Пані Єфросинія щодня віталася з покійним Чечетовим, коли гуляла зі своєю таксою Асею. А сьогодні вперше відомого сусіда у дворі не зустріла. Новиною пенсіонерка – приголомшена.

Версія МВС

Радник глави МВС Антон Геращенко припускає, до самогубства екс-регіонала могли довести ті, проти кого він міг свідчити.

У тому, що на Чечетова тиснули, переконаний і його колишній колега з Фонду держмайна Володимир Ларцев.

Він багато знав, на нього могли тиснути. Але якби його хотіли вбити, то зробили б це раніше. Йому неприємно було свідчити і таким чином суперечити своїм політичним поглядам і здавати когось,
— каже екс-радник глави фонду держмайна Володимир Ларцев.

Володимир запам’ятав Чечетова, в першу чергу, хорошим керівником. Каже, про своїх співробітників він піклувався. Нині у самогубстві екс-регіонала не сумнівається. Він переконаний, у Чечетова здали нерви.

Підозри ГПУ щодо Чечетова

Як відомо, Генпрокуратура підозрювала Михайла Чечетова у сприянні ухвалення диктаторських законів 16-го січня.

А Печерський райсуд Києва взяв його під варту і призначив заставу 5 млн гривень. Згодом гроші за Чечетова вніс народний депутат Вадим Новинський.

Зазначимо, екс-регіонала Михайла Чечетова поховають у понеділок, 2 березня.