"Характеристика вже надана світовими інвесторами. Адже світові інвестиції в Україну впали в рази з моменту приходу цієї шахрайської команди, яка краде не мільйонами, а вже мільярдами доларів. Саме тому світова спільнота вже дала свою відповідь — ніхто не хоче вкладати гроші в нашу країну. Єдине, через що вони (влада) їх пропускають — через кіпрські офшори, заводячи свої вкрадені гроші у бюджет як нібито інвестиції", - прокоментував Сергій Соболєв ситуацію щодо підписання угоди з LNG-терміналу виданню Gazeta.ua.

Нардеп заявив, що якщо ця команда не опиниться там, де вона має опинитися — у в'язниці, то країна буде банкрутом уже за лічені місяці. Він вважає, що за таку "оборудку", як підписання контракту щодо будівництва LNG-терміналу, на вище керівництво країни необхідно негайно завести кримінальні справи.

"Я переконаний, що за цим стоять приватні інтереси чергових українських олігархів, так само як їхні інтереси стояли за оборудком "Венко Прикерченске". Я переконаний, що прикривалися світовим ім'ям кампанії, щоби ці особи мали можливості фактично скористатися з державних коштів, які туди вкладалися, аби вони надалі стали приватними коштами цих осіб", - зазначив Соболєв.

До слова, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів готовий піти у відставку через скандал навколо LNG-термінал.