"Найскладніша ситуація в районі траси Бахмутка. Наші підрозділи, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Гірське, Кряківка, Сокольники, Трьохізбенка неодноразово обстріляно з мінометів та РСЗВ БМ-21 "Град", — інформує прес-центр АТО.

Також повідомляється, що бойовики чотири рази відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по захисниках донецького аеропорту, артилерією та мінометами накривали наші позиції поблизу Авдіївки, стріляли по українських військових, які несуть службу в районі населених пунктів Дебальцеве, Нікішине, Чорнухине, Зайцеве.

Читайте також: В морі поблизу Маріуполя прогримів потужний вибух

Крім того, під мінометний обстріл потрапили наші військові в районі Заможного. Внаслідок обстрілів четверо українських солдат отримали поранення.

"Сили АТО у відповідь завдають вогневих ударів по вогневих точках бойовиків, знищують живу силу та техніку противника", — додали у прес-центрі.

Зазначимо, за даними Інформцентру РНБО, протягом минулої доби внаслідок бойових зіткнень з терористами та військами РФ загинуло п'ятеро українських військових, десятеро зазнали поранень.