"Не було взагалі ніяких підстав застосовувати який-небудь запобіжний захід. Звичайно, хтось може сказати, про, пощастило, не заарештували. Сьогодні не заарештували - завтра заарештують. Завтра скажуть, що я взагалі російський шпигун. Суддя стояла абсолютно чітко на позиції Генпрокуратури, нехтувала матеріалами справи", - сказав він.

Опозиціонер запевняє, що справа проти нього – політична репресія.

Читайте також: Окунська показала відео, де її донька розповідає, як Власенко бив маму

"Це свідчить про одне - що судова система імені Януковича-Портнова працює. Політичні репресії імені Януковича тривають".

Власенко додав, що після обрання запобіжного заходу не зможе у повному обсязі виконувати функції захисника Тимошенко.

"У цій частині суд прийняв рішення так: з одного боку вони мене зобов'язали двічі на тиждень десь там відзначатися, а це означає, що в ці дні я точно не зможу поїхати до Юлії Володимирівни", - пояснив він.

"Але при цьому вони надали мені можливість без будь-яких дозволів їздити до Харкова. Я їздив до цього в Харків орієнтовно двічі на тиждень. Я не збираюся змінювати свій графік, але це в тому випадку, якщо прокуратура не буде мене смикати на якісь ефемерні слідчі дії", - додав захисник екс-прем’єра.

Власенко наголосив, що звинувачення у його сторону є абсурдними, бо він є "порядною людиною і жінок не б'є".

"Все, що написано в повідомленні про підозру - все це фальшивка", - сказав він.

Нагадаємо, вчора, 11 листопада, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитували Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Власенко відмовлявся давати свідчення, мотивуючи це потребою на особисте спілкування з своїм адвокатом. Але згодом допит таки відбувся. Після цього Сергія Власенка таки відпустили.

Сьогодні, 12 листопада, суд мав розглянути міру запобіжного заходу Власенку. Печерський районний суд частково задовольнив прохання держобвинувачення і обрав для Сергія Власенка запобіжний захід у вигляді грошової застави.