За цей час екс-мер встиг пожити в Ізраїлі, побудувати будинок у Грузії, одружитися вдруге та змінити стиль.

"Рік з моменту відставки став роком перегляду всіх моїх життєвих пріоритетів. Я точно тепер знаю, чому хочу присвятити всі свої роки активного життя. Та що там роки! Кожен день і кожен час. Бізнес і благодійність - і ніякої політики!", – запевнив Черновецький.

Читайте також: Все, що я робив, увійшло в історію, - Черновецький

Черновецький розповів, що не уявляє свого життя без молитви.

"Щонеділі, де б я не знаходився: в Україні чи Європі, буваю у православному храмі і молюся. І завжди починаю свій день з молитви. Без цього ні до яких справах не торкався. Це займає у мене 30-40 хвилин на день", - зауважив він.

Екс-мер столиці добудовує маєток у грузинському курортному містечку Кобулеті.

Читайте також: Черновецький змінив стиль

"У будинку 7 кімнат. Ніякої особливої розкоші, ненавиджу таке. Нічого старовинного. Все сучасно, і не скажу, що дешево. Але без жлобства. Думаю, що наприкінці листопада будинок вже можна буде заселяти. Всі абсолютно інтер'єри сфотографую і пришлю в газету, щоб казки не розповідали різні шахраї від преси", - пообіцяв він.

Червовецький також розповів, що рідко бачиться з своїми дітьми.

"Бачуся мало. Стьопа - у Європі, Христина - у Москві. У них все відмінно, і у внуків теж. Я своїм дітям віддав свого часу найголовніше - виховання і свій особистий приклад. Вони порядні і добрі люди і, до речі, дуже талановиті у бізнесі. Це у них від мене і від мами. І поки у них все добре, мені нема чого у них робити", - наголосив екс-мер.

Читайте також: Черновецький знову у бізнесі

"Я живу своїм життям. І повинен багато чого встигнути! Призначення таке... Але діти знають, що якщо тільки що не так, відразу все кину і присвячу їм життя, а якщо треба, і віддам, не замислюючись ні на секунду", - додав Черновецький.

У березні ходили чутки, що дружина Леоніда Михайловича Олена вагітна. Проте він не хоче коментувати цієї інформації.

"У мене все гаразд. Дурниці якісь, розповідати всякі заслинені історії! Це ж не мильна опера, а інтерв'ю з екс-мером столиці України, Києва, якого кияни обирали двічі", - відповів екс-мер.