Про це у Facebook написав нардеп Сергій Лещенко.

"Він (Лазорко) пішов... на лікарняний, залишивши замість себе свою багаторічну підпорядковану Наталю Парахоняк, яка працювала під його керівництвом ще на нафтозаводах Коломойського", — зазначив депутат.

Нардеп поінформував, що Парахоняк від імені державної "Укртранснафти" подала до суду на "Нафтогаз України".

За його словами, так менеджери Ігоря Коломойського намагаються скасувати підсумки зборів акціонерів "Укртранснафти", щоб визнати неправомірним призначення двох нових членів наглядової ради "Укртранснафти", а потім визнати незаконним рішення про відсторонення Лазорка.

"Кожен місяць перебування людей Коломойського в "Укртранснафті" коштує державі втрат 75 мільйонів гривень тільки на зберіганні технічної нафти. Це не враховуючи 2 мільярдів державних грошей "Укртранснафта", розміщених на рахунку в "Приватбанку", — додав Лещенко.

Коломойский продолжает войну с государством, а его миролюбивая риторика не стоит и гроша. Вскрываются новые подробности....

Posted by Сергій Лещенко on 30 березня 2015 р.

Як відомо, наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління з 19 березня.

У "Нафтогазі" заявили, що Юрій Мірошник здійснюватиме повноваження голови правління "Укртранснафти" до 10 серпня 2015 року.

Раніше повідомлялося, що голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив про досягнення домовленостей з Петром Порошенком і Арсенієм Яценюком з приводу "Укртранснафти".

Також 19 березня парламент ухвалив за основу і в цілому проект закону "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством). Цим документом депутати остаточно позбавили Коломойського контролю над "Укранафтою".