Перша - практично відремонтована, а от на Житомирській - робота ще далеко не на завершальному етапі. Через поспіх страждають водії.

Перед в'їздом у Київ - пост ДАІ. Міліціонери та працівники ДАІ поки ще не знають як будуть спілкуватися з європейцями.

У придорожніх кафе, які, здебільшого, відкривають під Євро-2012, вже чекають на іноземців. Там складають меню з національними українськими стравами англійською та обіцяють не підвищувати ціни.

Загалом до Євро-2012 готові на 70%,резюмують у громадській організації "Європатруль". Але критично виглядають вбиральні вздовж дороги.

“Потребує особливого доопрацювання, особливо логістика вздовж дороги. По-перше, це мають бути вбиральні і вони мають бути не тільки на АЗС, заправках і тому подібне, а вони мають бути вздовж. Друге - елементарне, поблизу, там, де знаходиться місто, як туди добратися, і скільки метрів і кілометрів залишилося - мають бути вказівники, в тому числі англійською мовою, закінчуючи НСК “Олімпійським”, тобто скільки кілометрів до НСК “Олімпійського” і як проїхати до головної арени”, - каже експерт громадської кампанії "Європатруль" Микола Воробйов.

Тим часом у оргкомітеті Євро-2012 оцінили готовність України до Євро-2012 на 90%.