"Підозрюваний був ідентифікований як 23-річний Пол Ентоні Сіансія, уродженець Нью-Джерсі, який проживає в Лос-Анджелесі. Влада відмовилася обговорювати мотивацію стрільця публічно. Але співробітник правоохоронних органів заявив, що знайдено записку, в якій молодик висловлював "розчарування в уряді", відзначаючи, що у нього не було жодного інтересу робити боляче "невинним людям", - повідомляє The Los Angelеs Times.

Свідки розповіли, що нападник звертався до кількох людей у терміналі аеропорту, наводячи на них зброю та запитуючи, чи працюють вони в управлінні транспортної безпеки. Він рухався далі, якщо чув відповідь "ні".

Колишній однокласник Сіансії розповів, що в старших класах хлопець ні з ким близько не спілкувався, й у школі над ним знущалися. Минулого тижня вбивця надіслав текстове повідомлення одному зі свої родичів, про те, що готується вмерти.

В ході вчорашньої перестрілки винуватця трагедії важко поранили. Його стан оцінюють як критичний.

Нагадаємо, внаслідок вчорашньої стрілянини в аеропорту Лос-Анджелеса помер співробітник Управління транспортної безпеки. Через трагедію евакуювали два термінали аеропорту, а кількасот рейсів довелось відкласти.