“Враховуючи особу Слюсарчука, його сімейний стан, вид діяльності, спосіб життя та праці, стан здоров’я, те, що останній підозрюється у вчинені злочинів, за які передбачено покарання на строк до 8 років - приходжу до висновку, що подання підлягає задоволенню. Слюсарчуку треба обрати запобіжний захід у вигляді взяття під варту”, - сказав суддя Галицького районного суду Андрій Курилець.

Сам Андрій Слюсарчук вже другий день не перестає дивувати: нині він заявив, що смертельно хворий і що він громадянин Азербайджану, а не України, як пише у нього в паспорті. Пов’язки на голові у псевдолікаря не було, як у напередодні, зате був чималий синець на щоці. Увагу на тому Слюсарчук не акцентував - правив, що не винен у жодних інкримінованих йому злочинах: “Це заказуха. Я не вчиняв цих злочинів”.

Після слухання псевдолікаря повели до камери у приміщенні суду. Що там відбувалося журналістам вже не показали.

Міліціянти кажуть, неадекватна поведінка не допоможе Слюсарчуку вийти сухим із цього процесу.

“Якщо треба, там буде призначено - буде лікар чи психологічні експертизи, чи ще якісь. Слідство покаже”, - сказав речник обласної міліції Денис Харчук.

Між іншим, на суді не було нікого з тих, хто, начебто, постраждав внаслідок лікування Слюсарчука.

Зазначимо, той, хто ще рік тому "ручкався" з самими Президентом, виявився ніяким не генієм, а шахраєм. Принаймні так твердять журналісти, які провели спеціальне розслідування. Лікар з фальшивими медичними дипломами не лікував, а калічив людей. На його совісті, нібито, щонайменше три смерті.