Свідок дуже тихо представився, так що журналістам у залі не вдалося розчути його ім’я.

Також він розповів, що у нього не було ніяких особистих стосунків з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яку підозрюють у причетності до вбивства Щербаня.

Нагадаємо, сьогодні мало відбутися слухання свідків у справі щодо вбивства Євгена Щербаня.

Раніше у Державній пенітенціарній службі України повідомили, що Юлія Тимошенко відмовилася прибути на судове засідання, яке заплановано на 12 лютого 2013 року.

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко запевняє, що його підзахисна не відмовлялася у категоричній формі від участі в судовому засідання у Києві, як запевняли у ДПтСУ.

Печерський райсуд переніс слідчі дії у режимі відеоконференції у справі про вбивство нардепа Щербаня за участю екс-прем'єрки Юлії Тимошенко на 13 лютого. Водночас, слідча суддя відзначила, що адресу суду надійшли 2 клопотання від підозрюваної Тимошенко.

Як відомо, екс-прем'єрку Юлію Тимошенко підозрюють у причетності до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році. Вона назвала звинувачення відвертою неправдою.

Генпрокурор України Віктор Пшонка заявив, що інформація про причетність колишньої прем'єрки Юлії Тимошенко до організації вбивства нардепа Євгена Щербаня була озвучена ще 12 років тому. Проте Тимошенко всіляко уникала відповідальності.

За словами другого Глави держави Леоніда Кучми, у його часи президентства прокуратура не мала доказів причетності Юлії Тимошенко до вбивства нардепа Євгена Щербаня.