Для свого весілля, як і передбачалось напередодні, наречена обрала сукню від будинку моди Alexander McQueen, створену креативним дизайнером Сарою Бертон. Свіжоспечена дружина принца активно брала участь в розробці плаття.

Вбрання витримано у класичному стилі - пишна спідниця, розкішний довгий шлейф та мереживний топ із довгим рукавом. Голову нареченої прикрасила діамантова тіара Cartier самої королеви, створена ще у 1936 році, та фата ручної роботи.

Наречений та його молодший брат Гаррі, згідно традицій, вбрали військову форму. У Вільяма вона була червоного кольору, обоє молодиків виглядали просто блискуче.

Потішила барвами і її світлість Королева Великої Британії - класичне пальто та капелюшок Єлизавети ІІ виконані у яєчно-жовтому відтінку.

Що ж до гостей вечора, то окрім, королів, лордів та герцогів сюди прибули також знаменитості. Так, наприклад, в об'єктиви камер потрапила зіркова пара Бекхемів. Вікторія обрала для події темно-синю сукню із власної осінньо-зимової колекції, яку доповнила грандіозно високими шпильками і капелюшком від Філіпа Трейсі. Тоді ж як Девід вбрав костюм від будинку моди Ralph Lauren, відтінивши його світло сірою краваткою.

Окрім цієї парочки, на урочисту церемонію прибув також відомий режисер Гай Річі та Сер Елтон Джон із бойфрендом Девідом Фернішем.

Королівське весілля стало також справжнім парадом різноманітних капелюшків. В когось це були широкополі варіанти діаметром близько метра, а хтось обрав для себе невеличкі фігурні міні - прикрашені пір'ям, перлинами та коштовним камінням. Все разом створило неймовірно яскраву атмосферу свята.